El presumpte autor d’haver apunyalat amb resultat de mort una jove de 26 anys en un local d’oci del Port Olímpic s’ha suïcidat aquest dijous a la nit quan estava a punt de ser detingut, segons ha avançat el diari ‘El Mundo’ i ha pogut confirmar betevé. Altres mitjans apunten que l’home s’ha tret la vida amb una arma de foc quan els Mossos d’Esquadra anaven a detenir-lo.

En els darrers dies, els Mossos havien tancat força el cercle de la cerca d’aquest home i l’havien localitzat al barri de Sant Roc de Badalona. Per això, aquest dijous a la nit hi van desplegar una operació policial per arrestar-lo. Tot apunta que es va suïcidar en veure’s acorralat pel dispositiu i s’ha obert una investigació per aclarir-ho.

L’home estava en cerca des del 4 de setembre, quan va apunyalar presumptament una jove a qui havia intentat robar el mòbil. La noia ho va denunciar al personal de seguretat del local, que va expulsar l’individu i un altre home que l’acompanyava. En el transcurs de la picabaralla, ja a la porta del local, un dels dos va apunyalar primer un efectiu de la seguretat privada de l’establiment i després la noia, que va morir hores més tard en un hospital.

Els dos homes van fugir del lloc dels fets, malgrat que l’escena havia quedat enregistrada per les càmeres de seguretat del local. La policia va identificar els dos individus i, pocs dies més tard, l’home que acompanyava el presumpte homicida es va entregar als Mossos d’Esquadra.