Els veïns de Sant Andreu estan en alerta des de mitjans de setembre. Denuncien que hi ha algú que dispara els animals que conviuen al pati del Casal de Gent Gran Mossèn Clapés. En els darrers dies hi han trobat un gat i diversos coloms morts. Una cuidadora de la colònia de felins que viuen en aquest pati assegura que van dur el gat atacat el 21 de setembre a un veterinari, el qual va determinar que havia mort pel tret d’un balí, com confirma l’informe signat per aquest metge al qual ha tingut accés betevé.

autopsia gat

La veïna afirma que se senten sovint trets, un aquest mateix divendres al matí. Se sospita que l’autor pugui ser algú que dispara des d’un balcó pròxim.

balins a Sant Andreu

L’angoixa del veïnat és evident i han fet difusió de la situació a través de les xarxes socials. També han alertat als Mossos i a la Guàrdia Urbana.

Des del mateix casal d’avis han confirmat a betevé els fets, i expliquen que han traslladat la denúncia al districte de Sant Andreu.

Un cas similar es va denunciar el març passat a Sarrià – Sant Gervasi. Un home disparava amb una escopeta de caça els coloms des de casa seva. 

Entitats en defensa dels gats, com DeGats, ja van alertar l’any passat de la desaparició de fins a cinc gats, en aquest cas per culpa d’unes obres a la Sagrera.