Arribar del Poble-sec a la Marina (o viceversa) en transport públic no és feina fàcil. Els veïns estan obligats a agafar un autobús que els porti fins a la plaça d’Espanya i allà esperar un altre que els transporti fins a l’altre costat de la muntanya de Montjuïc. Per evitar aquest transbordament, associacions de comerciants i veïns d’aquests dos barris del districte de Sants-Montjuïc demanen a l’Ajuntament un bus directe que uneixi tot el front marítim ja sigui pel litoral o per la muntanya de Montjuïc.

Una forma de revitalitzar el comerç

Les associacions de botiguers tant de la Marina com del Poble-sec asseguren que una connexió directa seria una bona manera d’incentivar el comerç, ja que facilitaria l’arribada de compradors i els veïns podrien participar molt més a les activitats culturals i lúdiques d’aquestes dues zones separades per la muntanya.

Cal negociar amb TMB

Ja han fet arribar la proposta al districte. L’equip de govern la veu amb bons ulls, però assegura que cal negociar-ne la implantació amb TMB i Mobilitat. El portaveu de la Unió d’Associacions de Veïns del Poble Sec, Sergi Gàzquez, celebra el suport del districte i demana una nova taula de mobilitat per perfilar el recorregut que podria tenir aquesta nova línia d’autobús.