Foto: Blanca Blay

L’Audiència de Barcelona celebra aquest divendres una vista per decidir sobre el recurs contra la presó provisional en relació a l’acusació de violar una jove als lavabos de la discoteca Sutton de Barcelona el passat 30 de desembre. El recurs el va presentar la defensa d’Alves davant l’Audiència de Barcelona al maig, després que la jutgessa instructora decidís mantenir el règim penitenciari de l’exjugador.

Vista a porta tancada

La vista de l’Audiència de Barcelona ha començat a les 11 h i es debatrà si es manté la presó preventiva per a Alves, tal com defensen la Fiscalia i l’acusació particular de la víctima. La vista és a porta tancada i no comptarà amb la presència de l’acusat, només de la Fiscalia i els advocats de l’acusació i la defensa.

Imatge: Pol Solà

Al·lega arrelament familiar i qüestiona la versió de la víctima

La vista s’ha convocat per donar resposta a la petició dels advocats d’Alves, que reclamen la llibertat provisional del futbolista al·legant que és “impensable” que vulgui fugir tenint en compte el seu arrelament familiar, ja que té un “projecte de vida” a Barcelona i ha escolaritzat els fills en un centre educatiu de la ciutat. A més, declaren que la fugida suposaria “una càrrega insuportable” per a Alves i que per tot plegat el risc de fuga és “inexistent”. A més de negar el risc de fugida, els advocats també qüestionen la versió de la víctima.