(Europa Press / Redacció) La defensa del futbolista Dani Alves ha presentat un altre recurs a l’Audiència de Barcelona contra la resolució judicial que el manté en règim de presó preventiva al centre penitenciari Brians 2 des del 23 de gener. El jugador demana quedar en llibertat al·legant arrelament familiar i el consentiment de la víctima de l’agressió sexual de la qual està acusat.

Fills escolaritzats a Barcelona

El recurs indica que “és impensable” que el futbolista miri de fugir, perquè la seva exdona Dinora Santana ja ha escolaritzat els seus fills en un centre escolar de Barcelona. Afegeix que només té una casa a Barcelona i que sempre ha volgut que els seus fills rebin una educació universitària a Espanya. El recurs argumenta que els fills han quedat empadronats en la casa familiar. Alves ha presentat ja diversos recursos per poder sortir en llibertat, però tots han estat desestimats pel Jutjat d’Instrucció número 15 de Barcelona i per l’Audiència de Barcelona.

El recurs està basat en un informe de 200 pàgines en què s’analitzen les càmeres de seguretat i altres imatges de la discoteca Sutton, on van tenir lloc els fets. El text diu que la víctima, empesa per una “precipitació d’esdeveniments”, va haver de “guionitzar un relat de l’alteració de la seva voluntat”. També apunta que, segons les imatges de les càmeres de seguretat, víctima i acusat van “protagonitzar moments que s’allunyen d’un microcosmos de pànic, terror i dominació anul·latòria de la voluntat”. Afegeix que el que s’hi veu són “dos adults fent un joc eròtic de seducció prèvia a un coit”.