dani alves

(ACN i Redacció) Diversos testimonis han avalat aquest divendres al jutjat la versió de la noia que va denunciar una agressió sexual per part del futbolista Dani Alves a la discoteca Sutton de Barcelona. Tots vuit han ratificat la seva declaració davant dels Mossos d’Esquadra, en què explicaven la situació anterior i posterior als fets, que van passar en un lavabo del reservat de la sala Sutton.

La cosina i una amiga de la víctima declaren que també va intenar-ho amb elles

Dos dels testimonis han estat una amiga i la cosina de la víctima, que han assegurat que el futbolista també va intentar abordar-les. Com ja van fer als Mossos d’Esquadra, han declarat que Alves les va convidar i després va intentar “lligar” amb elles parlant, ballant i, fins i tot, tocant-les.

Alves hauria convidat les tres noies al reservat

Els altres sis testimonis són treballadors o responsables de la sala, que van veure i atendre la jove després dels fets. Segons fonts jurídiques, els treballadors de la sala han explicat que va ser Alves qui va convidar les tres noies al seu reservat i va estar uns 20 minuts conversant i ballant amb elles. En un moment determinat, Alves va entrar al lavabo i després ho va fer la noia. S’hi van estar un quart d’hora i suposadament va ser aleshores quan l’esportista la va obligar a mantenir relacions sexuals no consentides, tot i que ell assegura que sí que ho van ser.

Un cop passada la suposada agressió sexual en un petit lavabo annex al reservat, fora de la vista de les càmeres i de la resta de la gent, la noia va voler marxar de la discoteca, però va explicar a les seves acompanyants i a responsables de la discoteca que l’exdefensa brasiler del Barça l’havia violada. A partir d’aleshores es va activar el protocol contra agressions masclistes i es van avisar els Mossos d’Esquadra.