(ACN/redacció) Els Mossos d’Esquadra han dut a terme una macrooperació policial a Barcelona i altres poblacions de l’àrea metropolitana contra el grup radical Causals, vinculat al Futbol Club Barcelona. La policia catalana ha detingut 25 persones i ha fet 17 entrades i escorcolls en diversos domicilis i locals en poblacions com Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Cornellà, Vallirana, Castelldefels o Sabadell.

Segons han informat en finalitzar l’operació, han intervingut cinc armes de foc, diverses armes blanques, altres armes prohibides i armilles antibales. També han trobat substàncies estupefaents, principalment marihuana i anabolitzants.

El dispositiu ha arrencat a les 6.20 h i la policia atribueix als arrestats els delicte d’homicidi, desordres públics, segrest, tinença d’armes, contra la salut pública, extorsió, pertinença a organització criminal i altres delictes connexos. De fet, segons apunten diversos mitjans, el grup podria estar implicat en l’homicidi d’una persona que va ser trobada morta en el maleter d’una furgoneta al centre de Barcelona.

Els Mossos han fet entrades i escorcolls a diverses localitats de l’àrea metropolitana

Segons han explicat fonts policials, la investigació es troba en secret d’actuacions. Es tracta d’un dispositiu conjunt de la Unitat Central d’Extremismes Violents de la Comissaria General d’Informació i la Unitat Central de Segrestos i Extorsions de la Comissaria General d’Investigació Criminal.