Entitats del barri de Sant Antoni i grups feministes de la ciutat s’han concentrat com a rebuig a la mort violenta d’una menor d’edat, aquest dimarts en un bar de l’avinguda de Mistral. La concentració, que ha aplegat unes 200 persones, s’ha fet davant del local on es va produir el crim. Durant l’acte s’ha fet un minut de silenci en record de la víctima i Sant Antoni Feminista ha llegit un manifest en contra de les violències masclistes.

De moment, els Mossos d’Esquadra descarten el mòbil masclista. Segons els investigadors, el detingut pel crim i la víctima no tenien cap relació, i el xicot de la noia no hi està implicat.

El crim es va produir en un bar de l’avinguda de Mistral

Els fets es van produir a primera hora de la tarda. Segons alguns testimonis, una noia discutia al carrer amb la seva parella, i l’amo del bar va convidar-la a entrar al seu establiment perquè es calmés. El que va passar després és una incògnita. Només se sap que al cap d’uns minuts el company d’ella va sentir crits i va alertar el veïnat que la noia estava malferida.

La Guàrdia Urbana va detenir el propietari del bar al barri del Raval, mentre anava en bicicleta, brut de sang i en estat de xoc. Passarà a disposició judicial probablement aquest divendres al matí.