El vicepresident de l’ANC, Agustí Alcoberro, i el portaveu d’Òmnium, Marcel Mauri, han comparegut a la seu de l’Assemblea després de reunir-se per abordar futures accions. En aquesta trobada han decidit “intensificar” les mobilitzacions. “La gravetat dels fets ens obliga a passar a una nova escalada de mobilitzacions, pacífiques com sempre, democràtiques, com no sabem fer-ho d’una altra manera. Però seran accions que hauran de fer un pas endavant, accions directes en què la força de la ciutadania es demostri més”, ha sentenciat Mauri.

En la mateixa línia s’ha expressat el vicepresident de l’ANC. “La feina que estem fent continuarà i, si cal, es redoblarà en solidaritat i en suport dels nostres presidents”, ha assegurat Agustí Alcoberro. Ha afegit que la intenció és “assolir que el que es va votar en un referèndum pugui ser ben aviat una realitat“.

Tot i això, cap dels dos no ha volgut concretar com seran aquestes futures mobilitzacions, ni quines accions concretes tenen pensades. Per ara, l’única convocatòria clara és la de dissabte, organitzada per la Taula per la Democràcia. Serà a partir de les 17 h i està previst que surti dels Jardinets de Gràcia de Barcelona.