Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove, menor d’edat, a Sant Andreu aquest dijous. Segons Alerta Solidària, que ha anunciat la detenció a través de Twitter, el jove és militant d’Arran. Segons aquesta organització, després de ser traslladat a la Ciutat de la Justícia, ha quedat en llibertat amb càrrecs. Des d’Arran apunten que se li imputen els càrrecs d’atemptat contra l’autoritat, desordres públics i danys. Els fets haurien passat durant una manifestació el passat 30 de març a la plaça d’Espanya. Aquell dia, diversos col·lectius es van concentrar contra un acte de VOX.

Concentració de suport

Un cop s’ha conegut la detenció del jove Alerta Solidària ha convocat una concentració de suport a les portes de la Ciutat de la Justícia per exigir-ne la llibertat. Una cinquantena de persones han respost a la convocatòria que s’ha fet a través de les xarxes socials.

 

Arran alerta d’una segona detenció

L’organització independentista juvenil Arran ha denunciat a través d’una piulada a Twitter d’una segona detenció, també aquest dijous, a un altre jove militant que hauria quedat igualment en llibertat. Segons Arran la detenció també seria pels fets de la manifestació contra Vox del 30 de març. Els Mossos d’Esquadra no han confirmat, però, l’arrest.