Els Mossos d’Esquadra cerquen un nadó que el pare presumptament va llençar al riu Besòs. Segons una trucada que va rebre el 112, cap a les cinc de la tarda d’aquest dimarts un testimoni va veure una persona a la banda corresponent a Sant Adrià de Besòs que entrava a la zona de canyes amb la criatura i en sortia sense. Posteriorment, el noi, un menor, va anar a la comissaria acompanyat del seu pare i avi de la criatura i, un cop allà, va confessar que s’havia desfet del petit. El jove, de 16 anys, ja ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors.

El dispositiu de recerca

Un grup de seguretat ciutadana i la policia local de Sant Adrià del Besòs han participat durant tot el dimecres en la cerca del nadó, per ara infructuosament. De matinada, la unitat canina, la del subsol i un helicòpter havien tractat ja de localitzar-lo, amb la mateixa sort. També els Bombers de Barcelona i Salvament Marítim l’han estat buscant, en aquest cas a la desembocadura del mar.

Per facilitar tot el dispositiu s’han instal·lat uns dics de contenció a la part alta de la llera per fer baixar el cabal del Besòs, cosa que ha deixat algunes zones completament seques.

 

Dispositiu cerca nado llera riu besòs

Dispositiu cerca nado llera riu Besòs