El desallotjament policial d’una dona que havia ocupat recentment un pis del número 13 del carrer del Bisbe Laguarda ha acabat amb alguns aldarulls en aquest punt del barri del Raval. Algunes de les persones que s’hi han concentrat per evitar el desnonament han acabat calant foc a un contenidor i les flames han arribat a cremar un vehicle que hi havia estacionat. L’incendi també ha malmès part del rètol d’un establiment de menjar ràpid.

Tal com ha explicat un testimoni a betevé, els agents de la policia catalana han carregat “diverses vegades” contra les persones que hi protestaven. Ha estat enmig de l’actuació policial quan un grup de concentrats han originat foc amb un contenidor, tal com mostren les imatges del Sindicat de Barri del Poble Sec i d’Endavant Ciutat Vella.

Els Mossos d’Esquadra han apuntat en un tuit que també hi ha hagut llançament d’objectes contra la línia policial.

Així ha quedat un dels vehicles estacionats

Minuts més tard, les flames han començat a propagar-se fins a arribar a cremar parcialment la part posterior d’un dels vehicles estacionats. El foc n’ha fet desaparèixer la matrícula, n’ha desfet alguns elements de la carrosseria i n’ha trencat el vidre del darrere.

Operaris dels Bombers han extingit les flames i, minuts més tard, una brigada de neteja n’ha retirat les restes.

cotxe cremat desnonament raval