Ensurt aquest diumenge a la tarda a l’entorn de l’Hotel W. Una noia de 28 anys que feia vol nàutic —també conegut com “parasailing”— ha resultat ferida després de sortir disparada cap al moll de Llevant per culpa d’un vent fort i sostingut que ha complicat el control de la llanxa. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues unitats del SEM, que han atès a la noia per contusions i una ferida poc greu. Posteriorment l’han traslladada a l’Hospital del Mar, on ja ha estat donada d’alta.

Fonts portuàries expliquen que la noia estava fent vol nàutic amb una empresa del Port Olímpic, quan un vent fort i sostingut ha fet perdre el control de la llanxa. Abans que es produís l’accident, l’empresa que organitza la pràctica esportiva, ha fet un avís a Salvament Marítim perquè el fort vent feia que el parapent es descontrolés.

La noia finalment ha sortit disparada al moll de Llevant darrere de l’Hotel W, on ha estat atesa per diverses contusions. Després l’han traslladada a l’Hospital del Mar, i després ha estat donada d’alta.