Prop d’un miler de taxistes, segons Élite Taxi, van participar en la protesta organitzada aquest divendres al vespre davant la discoteca Shôko de Barcelona. Segons el sindicat, la mobilització es va convocar per condemnar l’agressió a dos companys taxistes per part de diferents agents de seguretat de la zona del passeig Marítim de Barcelona, el mes passat. L’acció va començar a dos quarts de deu i va durar fins a dos quarts de dotze. Dues hores en què els vehicles van obstaculitzar el pas a l’entrada del local on es van produir els fets.

Els taxistes expliquen que el 19 d’agost un company va patir una avaria just davant de les discoteques Shôko i Opium. Élite Taxi explica que una persona de seguretat d’aquests locals es va dirigir cap a ell de molt males maneres. El seu vicepresident, Syed Junaid, assegura que més agents de seguretat es van afegir a la baralla i van agredir el taxista amb porres i cops de puny.

Tot i que fonts d’Élite Taxi afirmen que va ser més d’un els agents que van agredir amb porres i cops els taxistes, un d’ells va ser qui va começar l’enfrontament. Un cop identificat, l’agent ha estat inhabilitat de les seves funcions. Els taxistes agraeixen aquest fet, però mantenen la voluntat de tenir una reunió formal amb els responsables dels locals de la zona per tal d’evitar incidents futurs.