taxi

El sindicat Élite Taxi ha convocat els conductors afiliats a protestar aquest divendres a la nit al passeig Marítim de Barcelona, just davant de la discoteca Shoko. El motiu, expliquen, és denunciar l’agressió que va patir un conductor de taxi per part d’un grup de porters de discoteca a finals d’agost. “No permetrem l’agressió a cap taxista per part d’un animal sense cervell”, afirmen en la convocatòria des del sindicat.

Agressió amb porres i cops de puny

Segons explica el vicepresident d’Élite Taxi, Syed Junaid, l’agressió va tenir lloc la nit del 19 d’agost. Un taxista va tenir una avaria i el seu vehicle va quedar aturat al passeig Marítim, molt a prop de les discoteques Shoko i Opium. El porter d’un d’aquests locals, explica Junaid, s’hi va dirigir de males maneres i la discussió va pujar de to. Al porter s’hi van sumar altres quatre o cinc treballadors de seguretat dels locals d’oci nocturn que, segons el portaveu, van agredir el taxista amb porres i cops de puny. “Si tens una porra has de mantenir la seguretat, no pots anar pegant a qualsevol”, lamenta Junaid. Finalment, hi va intervenir la policia i el taxista agredit va ser detingut perquè, explica Junaid, el personal de seguretat l’havia acusat de voler-los agredir amb un tornavís.

Bloquejaran el trànsit durant dues hores

Ara els taxistes demanen responsabilitats als dos locals d’oci nocturn. Per això, han convocat el sector a concentrar-s’hi davant la nit de divendres, des de les 22 h i fins a la mitjanit. Volen bloquejar l’accés amb els seus vehicles i forçar així el diàleg amb els responsables dels locals.