Per aquest espai hi van passar el 2013 prop d'un milió i mig de visitants, un volum de gent que obliga a preveure un dispositiu de seguretat i mobilitat especial. En total, es desplegaran 350 agents dels Mossos d'Esquadra, que treballaran de manera coordinada amb la Policia Local de Sant Adrià de Besòs i la Guàrdia Urbana de Barcelona. 24 hores abans que comenci la Feria, aquí treballen per tenir-ho tot apunt. La 43a edició d'aquest esdeveniment arrencarà demà i s'allargarà fins al 4 de maig. Agents d'uniforme i de paisà passejaran entre les casetas per minimitzar-hi el nombre de delictes i evitar possibles alteracions de l'ordre. El dispositiu s'estendrà també a l'exterior del recinte i a les parades de transport públic més properes. EDUARD PÉREZ, cap del dispositiu de seguretat de la Feria de Abril "Els fets que es produeixen són relativament petits. El que més es produeixen són els furts, tot el que serien faltes de furt o delictes de furt, i robatoris. Però ja dic: el nombre és relativament baix." En els deu dies que dura l'esdeveniment, l'any passat es van produir una cinquantena de fets delictius.

Per minimitzar el nombre de delictes i evitar possibles alteracions de l’ordre, hi participaran tant agents d’uniforme com de paisà. Segons han explicat els Mossos d’Esqudra, en un espai per on el 2013 van passar prop d’un milió i mig de persones, “els fets que es produeixen són relativament petits”, sobretot faltes i delictes de furt. En els 10 dies de fira l’any passat es van registrar una cinquantena de fets delictius.

24 hores abans que comenci la Feria de Abril, al Parc del Fòrum treballen per tenir-ho tot a punt per a l’acte d’inauguració, que tindrà lloc aquest divendres, 25 d’abril, a les 21.30 h. L’esdeveniment s’allargarà durant 10 dies, fins al 4 de maig.