Al Jordi i al Marià els encanta esmorzar pastisseria i brioixeria feta a casa. A més, l’avi del Jordi era pastisser, tot un desafiament per a l’Ada a l’hora d’ensenyar-los una recepta fàcil, saludable i deliciosa: una coca de tres gustos diferents. Triple sabor, triple repte!
Ingredients per preparar coca de tres gustos:
– 100 g de mantega
– 200 g de sucre
– 2 ous
– 200 g de farina
– 1 culleradeta de llevat químic
– 120 ml de llet
– canyella
Troba’ls a :
Ametller Origen
Preparació de la coca de tres gustos:
Primer sabor: canyella
1.- Batem la pomada de mantega amb el sucre fins que quedi blanca i cremosa.
2.- Hi incorporem els ous, un a un. Hi afegim una tercera part de la farina i la integrem.
3.- Per acabar, aboquem en el bol la meitat de la llet i continuem intercalant llet i farina fins que s’acabin. Ho enfornem 40 minuts a 180 ᵒC.
Segon sabor: llimona
– la ratlladura de dues llimones
– llavors de rosella
Per al glacejat:
– 50 ml de suc de llimona
– 200 g de sucre de llustre
1.- Barregem el suc de llimona amb la meitat del sucre llustre. Ha de quedar una textura líquida.
2.- Punxem el pa de pessic calent i hi aboquem el glacejat.
3.- Hi afegim l’altra meitat de sucre llustre i ho espessim.
4.- Ho aboquem sobre el pa de pessic i esperem que s’assequi.
Tercer sabor: xocolata
1.- Dividim la massa en dues meitats.
2.- Una meitat la tenyim amb cacau en pols.
3.- Ho barregem perquè faci efecte marbrat.
4.- Ho enfornem.