La manifestació central d’aquest 12 d’octubre amb motiu del Dia de la Hispanitat ha tingut un caràcter marcadament festiu. El folklore, la música i els balls en van ser un ingredient destacat i el líder municipal del PP, Josep Bou, es va contagiar per aquest entusiasme i va protagonitzar un ball molt comentat a les xarxes.

No és la primera vegada que Bou mostra la seva versió més divertida, ni tampoc que exhibeix les seves capacitats com a ballarí. Entre les anècdotes del regidor popular hi ha un ball eufòric al camp de la Muntanyesa i un altre al ritme del tema ‘Perra’, de la cantant Rigoberta Bandini, al concert del Dia de l’Orgull LGTBI.

A banda de celebrar la Hispanitat ballant, el president del Grup Municipal del PP també va celebrar el Dia de la Constitució a salts.

Més anècdotes del líder del PP

La llista de moments curiosos protagonitzats per Bou inclou altres capítols. En un plenari va tornar la imatge del rei, també va donar 50 euros a tres sensesostre i els va demanar que no s’ho gastessin “en merdes”, o va intentar apagar un incendi al costat de la seu del PP.