Un dels actes amb què va culminar la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI a Barcelona va ser el concert que va tenir lloc a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, a Montjuïc, al qual van assistir representants polítics de diverses formacions. Per exemple, l’alcaldessa, Ada Colau; Janet Sanz; Elsa Artadi (JxC), o Josep Bou (PP). A alguns d’ells se’ls va veure ballant la cançó ‘Perra’, de la cantant Rigoberta Bandini. Un moment que van captar alguns dels assistents amb el telèfon mòbil i que després van compartir a les xarxes socials.

No és la primera vegada que líders municipals protagonitzen vídeos a les xarxes que en alguns casos s’han fet virals. En el cas del president del Grup Municipal del PP, per exemple, se’l va veure ballant quan va anar a animar el Muntanyesa. En el cas de l’alcadessa, fa poques setmanes també va ballar ‘La bicicleta’ durant una visita al riu Besòs.

Un concert per commemorar el Dia de l’Orgull Gai

Aquesta va ser una anècdota en el marc d’un concert que va esdevenir un dels actes centrals del 28-J. A més de Rigoberta Bandini, hi van actuar artistes com Ricky Merino o Camela. L’encarregat de llegir el manifest va ser l’epidemiòleg Oriol Mitjà.

La Pride Barcelona, que normalment se celebra per aquestes dates, aquest any s’ha traslladat al 3 i 4 de setembre.