fira nadal placa catalunya

El Grup Municipal de Valents denuncia que la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària que s’ha instal·lat a la plaça de Catalunya és “una vergonya i un despropòsit que no té res a veure amb Nadal”. La candidata de Valents a l’alcaldia de Barcelona, Eva Parera, critica que en aquest espai s’hi venguin llibres anarquistes, antisistema i independentistes, i considera “surrealista” que el “top manta” hi tingui una caseta pròpia.

Parera ha demanat al govern municipal que expliqui quant costa aquest mercat, i recorda que en altres edicions va suposar una inversió de fins a 350.000 euros. “Les poques famílies que van amb nens poden trobar llibres com ‘Follant amb dones trans’, ‘L’anarquia explicada als nens’ o un calendari de revoltes per al 2023”.

Parera vol recuperar la pista de gel

Valents critica que aquesta fira substituís fa vuit anys la pista de gel que s’instal·lava a la plaça de Catalunya. La candidata de la formació assegura que si són una força decisiva el proper 28 de maig, a les eleccions municipals del 2023, eliminaran la fira per recuperar l’espai de patinatge i per instal·lar-hi un “mercat de Nadal de veritat“.