casa ada colau horta

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha anunciat aquest dimecres a Instagram que està acabant el seu trasllat a luxosa casa al barri d’Horta. A la publicació, s’hi pot veure una enorme mansió amb una gran porta d’entrada plena de columnes i un gran jardí al voltant. Tot plegat, però, amb un toc d’humor, aprofitant que és el dia dels Sants Innocents. Colau ha volgut fer broma sobre un rumor que circula de forma recurrent a les xarxes socials.

Un dels últims rumors sobre el trasllat de casa de Colau va aparèixer aquest mes d’octubre. A Twitter, era fàcil veure publicacions explicant que l’alcaldessa s’havia comprat un palauet modernista al carrer de Campoamor, a Horta. Els usuaris explicaven que diversos veïns l’havien vist fent fotografies de l’immoble i, fins i tot, atribuïen el canvi de sentit que s’havia fet al carrer al seu trasllat imminent.

Un àtic a Sant Gervasi, una altra notícia falsa

Les notícies falses, però, venen de lluny i fa anys que circulen. Un altre dels rumors que es va viralitzar fa un temps és que l’alcaldessa s’havia comprat un àtic al passeig de Sant Gervasi.

L’alcaldessa continua de lloguer al carrer de Còrsega

La mateixa Ada Colau ha desmentit en nombroses ocasions aquestes informacions i, de fet, sempre explica que viu des de fa anys en el mateix pis de lloguer del carrer de Còrsega, al barri de la Sagrada Família. Les mateixes informacions sobre el trasllat de Colau a pisos i edificis luxosos també han estat desmentides per plataformes com Verificat o Maldita.es, que es dediquen a contrastar les dades que circulen a les xarxes i lluitar contra la desinformació.