El grup de Trias per Barcelona denuncia que les mesures que tant l’Ajuntament com el districte de Sant Martí han impulsat per resoldre els problemes de soroll a l’anomenat “triangle golfo” del Poblenou, “han estat ineficaces i en cap cas han complert les expectatives, necessitats i reclamacions dels veïns”. Per això, anuncien que impulsaran accions de control al govern de Jaume Collboni.

En un comunicat, TriasxBCN assegura que els veïns de la zona se senten indefensos i que així ho van constatar després d’una reunió, aquest dilluns, amb la Plataforma SOS Triangle Golfo. L’entitat espera resposta a les al·legacions que ha presentat al pla específic que l’Ajuntament va aprovar al juny per a la zona de major densitat d’activitat al “triangle golfo”.

El document preveu la prohibició de noves terrasses i reduir els horaris de les ja existents, que no es podran ampliar. A més, manté dues mesures ja en vigor com són la restricció d’implantar noves activitats musicals i bars i la reducció horària dels establiments comercials alimentaris que venen begudes alcohòliques.

Les mesures es van elaborar després que un informe de sonometries conclogués que se superen els límits de soroll establerts en aquesta zona.