La regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal, confia que ERC reconsideri el vot en contra d’allargar el tramvia de Glòries a Verdaguer, tal com ha anunciat aquest dimarts. En una entrevista al programa ‘bàsics’, de betevé, Vidal ha dit que no s’entén que una força progressista bloquegi “un projecte estratègic com la unió dels tramvies”. La regidora ha recordat que ERC duia en el programa portar el tramvia a Verdaguer i que els seus votants no entendran el no al projecte.

Mercedes Vidal ha explicat que el protocol que es portarà a votació en el ple del 23 de març recull les peticions d’ERC sobre el traçat -fins a Verdaguer- i el model de gestió, amb inversió pública. “És difícil d’entendre que donant resposta a les seves demandes es decantin per bloquejar el projecte”, ha denunciat Vidal poques hores després que ERC anunciés en una entrevista al diari ‘Ara’ que votaria “no” a allargar el tramvia.

“És ara o mai que podem desencallar aquest projecte”, ha sentenciat Vidal, que ha admès que el govern té pocs dies fins al ple del 23 de març per convèncer ERC, tot i que no ha volgut detallar què més poden oferir per capgirar el vot en contra dels republicans. Malgrat les dificultats de tirar endavant el tramvia, la regidora de Mobilitat ha descartat optar per la línia D30 de la nova xarxa de bus perquè “no és la solució de mobilitat a la Diagonal”.