neteja

Segons van denunciar els veïns a la síndica, les nits omplen d’aldarulls i d’incivisme el solar urbanitzat que hi ha a l’illa dels carrers de Tànger, Zamora, Pamplona i Sancho de Ávila. Per això van demanar al districte de Sant Martí que optés per tancar el parc durant les nits, però la seva proposta va ser tombada.

Després de mesos de queixes, ara la síndica de greuges dona la raó als veïns i per això insta el govern municipal a considerar “un tancament perimetral de l’illa pública i permetre’n l’ús únicament en hores diürnes” mentre no s’executa la urbanització definitiva de l’espai.

Continuen les molèsties en una discoteca de Sant Gervasi

En un informe, la síndica també es refereix a les queixes dels veïns d’una discoteca situada al carrer de Lincoln, a Sant Gervasi – Galvany. Constata que les queixes es remunten a l’any 2013 i que, segons el comissionat de Seguretat, el 2016 la Guàrdia Urbana va interposar 922 denúncies i entre el gener i el setembre del 2017 se’n van interposar 171.

Maria Assumpció Vilà diu que tem “per la cronificació o empitjorament de la situació” i, per aquest motiu, insta l’Ajuntament a “ser estricte amb el control de l’aforament i l’horari de tancament”. A més, la síndica reitera la proposta de fer recaure sobre els propietaris de les discoteques el sobrecost de seguretat i neteja que es fan a les zones d’oci nocturn.