joaquim-forn

L’exalcalde de la ciutat ha explicat que Forn va confessar-li que “encara que estigui malament, soc un privilegiat” perquè rep visites de companys i familiars, “tothom expressa afecte” i rep “unes 50 cartes diàries”. Trias ha reconegut que no entén que una persona que fa aquest plantejament sigui a la presó.

Trias considera que és Graupera qui s’ha d’acostar al PDeCAT i no al revés

Sobre la proposta del periodista i filòsof Jordi Graupera en la qual planteja primàries obertes per triar el candidat del sobiranisme, Trias ha dit en l’entrevista que “ha de ser Graupera qui s’apropi a nosaltres” i que “quan tingui programa”, ell “estarà encantat de parlar-ne”. No obstant això, el president del Grup Municipal del PDeCAT ha reconegut que Graupera haurà de parlar-ne amb “qui es presenti pel PDeCAT”. 

L’exalcalde de Barcelona diu que la plataforma de Valls “no tirarà endavant”

Trias ha explicat que la proposta de Manuel Valls de fer una candidatura unitària constitucionalista “anirà malament” perquè “és un plantejament equivocat”. En aquest sentit, ha assegurat que plantejar “aquestes eleccions d’independentistes contra unionistes és un greu error”.