ronda de sant antoni

La llosa de la ronda de Sant Antoni acull diverses activitats per a infants i joves des de finals de juliol. Les activitats formen part de la iniciativa Juguem a les places i l’Ajuntament assegura que és un èxit. De fet, ja hi han participat més de 9.000 infants.

Per això, el consistori ha decidit incloure la ronda de Sant Antoni al programa Obrim carrers, una vegada s’hagi reformat l’any que ve. Per tant, durant els caps de setmana serà només per als vianants i no hi podran passar els vehicles.

L’Obrim carrers va néixer després del confinament pel coronavirus per donar més espai als veïns, i se celebra cada cap de setmana, excepte durant els mesos d’estiu. La ronda de Sant Antoni se sumarà, doncs, als carrers Gran de Gràcia, Fabra i Puig i carretera de Sants.

La llosa desapareixerà al 2023

La ronda de Sant Antoni s’ha de convertir en un carrer pacificat, sense cotxes, només amb busos de baixada i un carril bici bidireccional. L’objectiu és fomentar nous usos comunitaris a l’espai de la llosa i promoure la relació entre el Raval i Sant Antoni.