JAUME COLLBONI, candidat a les primàries del PSC "És una idea que s'ha de tenir al calaix, preparada. Efectivament, ara mateix no és una prioritat per la crisi econòmica tan greu que estem passant i perquè hi ha necessitats a la ciutat molt importants que s'han de cobrir. Però tampoc no la tirem al cubell de les escombraries, no la descartem d'entrada. Fem aquest esforç de preservar la idea per quan vinguin millors temps o per quan la ciutat decideixi que efectivament, i després de fer un referèndum, pugui ser una bona idea per a la ciutat."

“És una idea que s’ha de tenir al calaix, preparada, perquè hi ha necessitats a la ciutat molt importants que s’han de cobrir”, va dir el candidat a les primàries del PSC. Jaume Collboni va afegir, però, que no descarta la idea, que va anunciar el també socialista Jordi Hereu. “Fem aquest esforç de preservar la idea per quan vinguin millors temps o per quan la ciutat decideixi que, efectivament, i després de fer un referèndum, pugui ser una bona idea per a la ciutat.” Collboni va dir que si guanya les primàries i arriba a l’alcaldia, vol impulsar una agència per posicionar Barcelona com un ciutat que aculli esdeveniments esportius internacionals, i va retreure a l’equip de govern de Trias no fer prou per atreure cites esportives de ressò mundial.

En el mateix acte, Jaume Collboni va rebre el suport d’Albert Soler, diputat socialista al Congrés, que des dels inicis era un dels noms que sonaven per concórrer a les primàries i que finalment no hi va optar. El candidat va tenir el suport també de la marxista María Vasco, el waterpolista Iván Pérez, l’exjugador del Barça de bàsquet Xavier Crespo, el membre del COE Juli Pernas i el president del CN Barceloneta, Julián García.