Albert Rivera també li ha retret a Colau que “no és el mateix ser activista que ser autoritat” i que “no es pot matar la gallina dels ous d’or”. Rivera ha explicat que va parlar amb el director del MWC, John Hoffman, per comunicar-li que eren benvinguts a la ciutat. El president de Cs ha apuntat que s’ha de cuidar el Mobile World Congress i que “no ens podem permetre perdre quelcom així”.  Sobre el 21-D, Rivera ha dit que la formació taronja no duu cap imputat en la seva llista, mentre que la de Puigdemont i la d’ERC en duen, ha assegurat, vuit i nou, respectivament, “per malversació de fons públics”.

El dia abans que sigui presentada com a candidata al Parlament de la formació, Arrimadas ha assegurat que “quan el govern de la Generalitat defensa polítiques sensates, la senyera, pot venir talent i inversions, però quan el govern s’oblida del seny i agafa l’estelada se’n van les inversions i els turistes”. Inés Arrimadas ha dit que el 21-D ha de ser “la fi del procés” per iniciar una nova etapa.

Sobre l’afirmació de la violència que podria aplicar l’estat de Marta Rovira, desmentida aquest divendres pel Govern espanyol, creu que “estem passant tots els límits” i ha recriminat al govern Puigdemont que “volen inventar-se barbaritats per tapar el fracàs de gestió”.