Nou actes de protesta aquest divendres per part dels treballadors públics. Si dimecres van ser els del Departament de Cultura, aquest divendres les reivindicacions les han encapçalat els treballadors de Justícia, de l’ICS, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i dels del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, on ha començat la reivindicació en forma de cadena humana que s’ha anat allargant per la Gran Via, entre la rambla de Catalunya i Balmes. Amb aquesta protesta, demanen l’alliberament dels presos i rebutgen l’aplicació de l’article 155.

Paral·lelament, també hi hagut  un acte de rebuig a l’actual situació a la Plaça dels Països Catalans, davant de l’estació de Sants.  L’Assemblea de Treballadors per a la Defensa de les Institucions Catalanes han fet una llaç humà amb cartolines grogues. Aquesta iniciativa ha comptat amb la col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat.

Però no han estat les úniques protestes. Els Treballadors del Departament d’Afers i Relacions Institucionals, Exteriors i Transparència s’han concentrat aquest divendres al migdia davant de l’edifici, al número 14 de la Via Laietana. Un centenar de persones ha tallat la Via Laietana en tots dos sentits al llarg de 15 minuts per dir no a la intervenció de la Generalitat. Els manifestants insten a la lectura d’un manifest dimarts que ve a les 18h a la plaça de Sant Jaume.