Aquest divendres ha entrat en funcionament el web institucional de les eleccions al Parlament del 21 de desembre. La pàgina, que es podrà consultar en quatre idiomes (castellà, català, aranès i anglès), ja inclou dades sobre el calendari electoral, el vot des de l’estranger i la constitució de les meses.

El web parlament2017.cat aplega tota mena d’informació útil sobre les modalitats de vot, el calendari de campanya electoral o els resultats d’eleccions anteriors. Hi ha un apartat per donar resposta a les preguntes més freqüents, en què, per exemple, s’explica les afectacions que tindrà per als treballadors participar en les eleccions, que en aquest cas es faran en un dia feiner.

També s’hi pot consultar la normativa electoral i les dates que cal tenir en compte per votar anticipadament o des de l’estranger. També s’hi poden descarregar formularis i sol·licituds, tant per als partits com per als electors. Segons el departament, els continguts s’actualitzaran diàriament. A més, s’hi recolliran les incidències sobre el vot des de l’estranger.