L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, tancarà la llista de Catalunya en Comú – Podem a la circumscripció de Barcelona a les eleccions del 21 de desembre. L’acompanyarà el periodista Jaume Barberà, que ocuparà el penúltim lloc de la coalició entre els comuns i Podem. Cap dels dos no estan en una posició de sortida però formaran part de la candidatura encapçalada per Xavier Domènech. Cal recordar que en la campanya del 27 de setembre Colau no va formar part de la llista i no es va implicar en la campanya. Ara tot fa preveure que serà diferent.

Un cop s’ha donat a conèixer la notícia, Domènech ha agraït la participació de tots dos a la candidatura a través d’un tuit. El candidat dels comuns ha assegurat que eren les millors persones per construir el país i els ha donat les gràcies per participar en el projecte.

Dissabte ja es va presentar Xavier Domènech com a cap de llista de Catalunya en Comú i Podem. I es va donar a conèixer que el segon i tercer llocs en la llista dels comuns seran per a la portaveu de Catalunya en Comú, Elisenda Alamany, i la membre de Podem Jéssica Albiach. A la llista dels comuns també hi aniran altres noms, ja diputats al Parlament, com Marta Rivas, d’ICV, i el líder d’EUiA, Joan Josep Nuet, membre de la Mesa, que anirà en cinquè lloc.

Aquest divendres es donarà a conèixer la llista completa.