El tuitaire ha esborrat un tuit en què afirmava que s’ha de creure en la presumpció d’innocència en el cas dels joves de La Manada, els drets dels quals @diostuitero creu que es vulneren i moltes usuàries li recriminen la piulada.

El judici del cas de La Manada i el seguiment a les xarxes socials encara té ressò. L’Àlex Solà ens porta les últimes reaccions i en aquesta ocasió és un tuitaire qui rep moltes respostes negatives. L’usuari @diostuitero deia textualment que “Manada también es condenar en juicios paralelos y negar la presunción de inocencia”. No obstant això, la publicació ha estat esborrada pel propi usuari.

En clau política, s’ha sabut que l’Eduard Biosca, actor que interpreta al senyor Bohigues al programa ‘Còmics’, de TV3 i al Versió RAC1, haurà de declarar davant la justícia per fer acudits sobre els policies nacionals de l’1-O. A Twitter la citació judicial no ha agradat a molts defensors de la llibertat d’expressió.

La marxa del vaixell del Piuet se celebra a les xarxes socials ja que finalment abandona Barcelona. Per últim, Cristóbal Montoro diu que vol aplicar impostos a la compravenda dels productes de l’aplicació de mòbil Wallapop i es critica la doble moral del PP per tenir un finançament irregular i alhora voler aplicar impostos.