JORDI MARTÍ, president del Grup Municipal del PSC "És una obra que s'ha fet durant aquests dos anys, per tant, apel·lar a la responsabilitat dels que van encarregar el projecte, home, si nosaltres haguéssim controlat l'obra tindríem la responsabilitat. Jo crec que ara la responsabilitat és d'aquells qui han executat aquest projecte". ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "Si malauradament Barcelona va patir les goteres de l'estadi olímpic de Maragall i l'edifici Fòrum de Joan Clos, ara el govern Trias fa aigües amb les goteres del mercat dels Encants Vells que és un nyap que no podem acceptar".

El líder municipal del PSC, Jordi Martí, creu que Trias “no té excusa possible” i assenyala que les inundacions són fruit d’un error en el seguiment de l’obra per part de l’empresa que l’ha executat i per part dels dispositius de control de l’Ajuntament en infraestructures com aquestes. Martí ha lamentat que el govern “intenti treure’s la responsabilitat de sobre quan és l’únic que no hauria de fer”.

Des del PP, Alberto Fernández Díaz ha comparat les inundacions dels Encants amb altres episodis com les de l’estadi olímpic o l’edifici Fòrum i ha afegit que “el govern de Trias fa aigües amb les goteres dels Encants”. Fernández Díaz ha dit que el cost de l’obra, 55 milions d’euros, fa obligatori tot tipus d’explicacions per part del govern. El líder del PP ha demanat a l’alcalde que no culpi dels fets el govern anterior perquè l’obra s’ha executat durant el seu mandat.