Jordi Martí ha admès que és del Barça, però ha exigit a l’alcalde que respecti les aficions de tots els clubs de la ciutat, també la de l’Espanyol. En aquest sentit, li ha criticat “no veure’l aquest diumenge a la llotja de Cornellà-el Prat”. I li ha recordat una inscripció que el RCD Espanyol té posada l’estadi: “Catalunya és més que un club”.

El Grup Municipal d’ICV-EUiA també ha demanat la retirada de la samarreta de Colom. Ricard Gomà ha acusat el govern municipal de “vendre la ciutat”, i fer-ho “amb una manca de respecte pel patrimoni de Barcelona”. L’alcalde, Xavier Trias, li ha respost que s’ha fet exactament el mateix que en ocasions anteriors, quan Gomà era tinent d’alcalde de l’Ajuntament. “Vostès han posat publicitat a l’estàtua de Colom dues vegades, a la façana de la Catedral, al monument a mossèn Cinto Verdaguer, a l’obelisc del passeig de Gràcia, a l’Arc de Triomf i a les Fonts de Montjuïc”, li ha dit Trias, abans de comparar el mateix Gomà amb l’estàtua de Colom “perquè canvia de samarreta cada dia”. El tinent d’alcalde d’Hàbitat Urbà, Antoni Vives, també li ha retret que quan governava va arribar a col·locar una publicitat del toro d’Osborne a la façana de la Farinera del Clot.

El president del Grup Municipal del PP, Alberto Fernández Díaz, ha afirmat, per la seva banda, que posar la samarreta del Barça a Colom per 94.000 euros ha estat un error, perquè “s’ha fet amb discrecionalitat i no són clars els criteris” amb els quals es pot fer una acció així. Per això ha demanat modificar l’ordenança del paisatge urbà. El regidor d’Hàbitat Urbà, Antoni Vives, li ho ha acceptat, tot i demanar-li una mica més d’un mes per fer-ho.