El Partit Popular ha presentat aquest dijous el programa electoral per al 21-D. En aquest, asseguren que volen impedir que l’espai públic “s’ompli de banderes que s’oposen a l’ordre constitucional”, com estelades. Ho proposen per “assegurar la neutralitat simbòlica i ideològica de l’espai públic i institucional”. La número dos de la candidatura, Andrea Levy, però, ho ha matisat i ha dit que la prohibició fa referència a les façanes d’edificis públics.

El del PP és l’últim programa electoral que s’ha presentat dels set partits principals que concorren el 21-D, i la prohibició de banderes contràries “a l’ordre constitucional” és un dels 150 punts que el conformen. Sota el títol “Espanya és la solució”, el programa marca l’objectiu de formar un govern que respecti la Constitució i “superi l’etapa de confrontació”;  per aconseguir-ho, el PP també vol “acabar amb la monopolització nacionalista” de TV3 i Catalunya Ràdio, i “assegurar l’ensenyament sense adoctrinament”.

Pots llegir la resta de programes electorals de les principals candidatures a l’especial de betevé per les eleccions del 21-D.