El Grup Municipal del PP, l’últim grup de l’oposició que faltava per parlar abans del plenari del mes d’octubre, també manté el “no” a la proposta d’ordenances fiscals que durà a votació el govern municipal. El portaveu de la formació, Juan Milián, ha assegurat que “a 24 h del ple no ha canviat res, segueix tot igual”, tant per la manca de negociacions amb el govern, com pel sentit del vot dels populars (que en la Comissió d’Economia ja van votar en contra de les taxes i impostos, com la resta de grups).

Milián ha lamentat que des de la comissió només hi ha hagut “contactes informatius” del govern, però no “cap negociació”. Per això ha criticat que “la prioritat del govern no són ni el pressupost ni les ordenances, sinó La Moncloa i la investidura de Pedro Sánchez”.

Ens temem que l’alcalde Collboni té el cap més a Madrid i a La Moncloa que no pas a Barcelona”
Juan Milián, portaveu del Grup Municipal del PP

El popular ha insistit que per avenir-se a tramitar la proposta de taxes i impostos del govern del PSC, caldria “una rebaixa fiscal significativa”. Tot i l’atzucac en el qual semblen trobar-se les ordenances fiscals, Milián ha deixat la porta oberta “a veure què passa aquestes properes 24 hores” abans del plenari municipal.