L’Ajuntament estudiarà mesures perquè l’aigua de la pluja no entri al Mercat de Sant Antoni. Ara, quan plou amb intensitat, l’aigua s’escola per alguns punts de l’edifici i les parades es mullen. En qüestió de mesos, alguns paradistes han patit fins a tres inundacions.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”ET POT INTERESSAR: La pluja es filtra al Mercat de Sant Antoni” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/economia/filtracions-encants-mercats-sant-antoni/|||” css=”.vc_custom_1540210221769{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}”][/vc_column][/vc_row]

Segons ha explicat el regidor de Comerç i Mercats, Agustí Colom, una de les inversions que es preveuen per als propers mesos en mercats té a veure amb l’estructura de Sant Antoni. Segons Colom, els tècnics municipals ja estan buscant “una solució de tancament” que no permeti el pas de l’aigua i que protegeixi l’edifici.