ROCÍO MARTÍNEZ-SAMPERE "La meva opció personal és ser la candidata del PSC, no directament de l'aparell del PSC. Insisteixo que és lògic i legítim que l'aparell del PSC tingui un candidat. Per culpa de l'oposició que ha fet Jordi Martí estem en aquesta situació, jo diria que això és fals. Hi ha molts més temes que afecten la situació actual del PSC- També és obvi que si Jordi Martí hagués tingut la força de liderar una alternativa, de proposar reformes diferents, transgressores, s'atrevís i que els ciutadans percebessin que hi ha una oferta il·lusionat i socialista per a la ciutat... no estaríem aquí, en això hi estic d'acord, ho hem de reconèixer tots. El que és clar és qui guanyi les primàries haurà de ser el líder de l'oposició. Estigui en el grup municipal o no, perquè per això haurà guanyat i tindrà la legitimitat dels ciutadans i farà de líder de l'oposició. Quina persona jugarà aquest paper en el grup municipal? Això ja ho decidirà el candidat o la candidata que guanyi les primàries."

Rocío Martínez-Sampere ha deixat clar a l’entrevista del ‘BTV notícies matí’ que és candidata del PSC però que no ho vol ser de la direcció del partit. Martínez-Sampere entén, però, que hi hagi una opció que tingui tot el suport de l’aparell del partit, en al·lusió a la candidatura de Jaume Collboni.

Crítiques al líder de l’oposició, Jordi Martí

La candidata socialista ha estat crítica amb el seu contrincant i actual president del Grup Municipal del PSC, Jordi Martí. Ha assegurat que es faran eleccions primàries, en part, perquè Martí “no ha sabut transmetre als ciutadans una oferta il·lusionant per a la ciutat”. Sobre si Martí ha de continuar ocupant el càrrec que té en cas que perdi les primàries, Sampere ha assegurat que la decisió l’haurà de prendre el candidat que les guanyi,perquè es convertirà en líder de l’oposició.