JORDI MARTÍ, regidor de CiU "Vostès volen tirar endavant la connexió del tramvia per la Diagonal sí o sí, i això no ho podran fer si no hi ha consens." JORDI CORONAS, portaveu del Grup Municipal d'ERC "Ni vostès tenen clar per on volen que passi, ja sigui pel mig del parc com va dir el regidor Mòdol, o per fora com va dir la tinent d'alcalde Sanz." XAVIER MULLERAS, portaveu adjunt del Grup Municipal del PP "Más que un equipo de gobierno parecen el dúo Pimpinela porque el regidor Mòdol habla del tramvia por un lado y la teniente de alcalde Sanz habla del tramvia por otro." JANET SANZ, tinenta d'alcalde d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat "No busquin excuses ni Partit Popular ni Convergència i Unió. Els assessors que tenen, tenen la capacitat de llegir-se i entendre aquesta modificació del PGM i no diu absolutament res de la connexió del tramvia per la Diagonal."

A l’inici del debat, el regidor de CiU Jordi Martí ha demanat retirar el punt de l’ordre del dia de la comissió perquè considera que l’executiu imposa amb la modificació del PGM a Glòries la connexió del tramvia per la Diagonal. “Vostès volen tirar endavant la connexió del tramvia per la Diagonal sí o sí, i això no ho podran fer si no hi ha consens”, ha sentenciat. Xavier Mulleras (PP) i Jordi Coronas (ERC) han assenyalat les discrepàncies que els dos socis de govern van exhibir aquest dimarts sobre el pas del tramvia per Glòries. “Més que un equip de govern, semblen el duo Pimpinela”, ha dit Mulleras.

La tinenta d’alcalde d’Urbanisme, Janet Sanz, ha demanat a CiU i PP que no busquin “excuses” per no donar suport a la modificació del planejament a Glòries. “No s’abstenen davant del govern, s’abstenen davant dels veïns”, ha retret Sanz, que ha assegurat que l’expedient que s’ha dut a votació “no diu absolutament res de la connexió del tramvia per la Diagonal”. Després de les divergències de criteri sobre el pas del tramvia per Glòries fetes públiques aquest dimarts, el regidor socialista Daniel Mòdol ha afirmat que en el si del govern “no hi ha cap desavinença” en el nou planejament de Glòries.