MONTSERRAT BALLARÍN, regidora de Comerç "No hi ha motius per replantejar-ho, pensant en les famílies. Que han guanyat activitats molt variades i gratuïtes tant al centre com als barris, activitats que se sumen a la possibilitat de fer esports d'hivern. Els recordo que a la ciutat de Barcelona ja hi ha quatre pistes de gel."

Després de tres anys instal·lada a la plaça de Catalunya durant les festes de Nadal, l’executiu de BComú va decidir l’any passat que no tornaria a muntar la pista de gel Bargelona. Amb l’objectiu de tornar-la a la ciutat el Nadal 2017, el Grup Municipal de CiU ha demanat al govern que n’estudiï una nova ubicació de manera consensuada amb els comerciants.

La regidora de Comerç, Montserrat Ballarín, ha assegurat que retornar la pista seria “tornar enrere” i que “no hi ha motius” per fer-ho. En aquest sentit, ha recordat que “a la ciutat ja hi ha quatre pistes de gel”. La proposta no ha tirat endavant amb els vots en contra de BComú, el PSC i ERC, i els vots a favor de CiU, C’s i el PP. Els regidors de la CUP no han votat perquè han anat a Madrid per donar suport als encausats per injúries a la Corona.