CARINA MEJÍAS, presidenta del Grup Municipal de C's "Esperamos que de la reunión de hoy entre la señora Colau y el señor Puigdemont se nos pueda dar una respuesta definitiva a la solución de ese conflicto laboral. Que se pongan las medidas necesarias para evitar las huelgas." ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "A més de plantejar les mesures contra la contaminació, podrien plantejar altres respostes. En aquest cas, l'arribada del metro a la Zona Franca."

Carina Mejías (C’s) i Alberto Fernández Díaz (PP) han coincidit a demanar que la col·laboració entre l’Ajuntament, la Generalitat i l’AMB vagi més enllà de mesures enfocades a la contaminació. En aquest sentit, Fernández Díaz ha assegurat que Colau i Puigdemont “podrien plantejar altres respostes, com l’arribada del metro a la Zona Franca”.

El president del Grup Municipal del PP també ha apuntat que la reunió hauria de servir per tractar altres qüestions de ciutat, “com el trasllat de les presons i un increment del finançament”, mentre que la presidenta del Grup Municipal de C’s ha demanat que la trobada “pugui donar una solució definitiva als conflictes laborals de TMB”. Per això ha reclamat a Colau i Puigdemont “que es posin les mesures necessàries per evitar més vagues”.