L’Ajuntament ha presentat aquest dimecres la campanya de vacances d’estiu per a infants i adolescents”, amb activitats de lleure, educatives, esportives i culturals per a edats d’entre un i 17 anys. En total, hi ha 780 propostes i totes es poden consultar a través del portal T’estiu molt.

La regidora de Cicle de Vida, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, ha explicat que la principal novetat és la incorporació d’un paquet d’activitats per a persones de fins a 21 anys amb discapacitat. Concretament són quatre casals específics que es desenvolupen amb entitats que treballen amb aquest col·lectiu al llarg de l’any i amb propostes pensades per a infants que han patit de paràlisi cerebral o similar, que tenen autisme o necessitats específiques d’aprenentatge.

Pérez també ha dit que s’espera que la proposta de més èxit de totes les que es proposa sigui, un any més, el campus Olímpia, dedicat a activitats esportives. És així com ha assegurat que es continuaran entregant les places en funció d’un sorteig públic. La sol·licitud de preinscripcions començarà el 16 d’abril i la d’ajuts econòmics es farà del 16 d’abril al 4 de maig.

En referència a la demanda de beques, Pérez s’ha compromès a cobrir totes les demandes que es facin i que cobreixin els requisits, que -ha especificat- són estàndards per a totes les entitats públiques. “Qualsevol persona que necessiti l’ajut se li donarà”, ha dit. “No tenim cap topall de pressupost“. I ha recordat que en la campanya de 2015 es van destinar gairebé dos milions per cobrir les ajudes de les famílies que ho van demanar.