MAITE FERNÁNDEZ, Eix Comercial Nou Barris "Demanem que s'aprovi una normativa clara i que de veritat sigui conscient amb els territoris. // No és el mateix Nou Barris, que l'Eixample, que el centre de Barcelona." SANTIAGO ALONSO, regidor de C's "Aquesta ordenança és massa restrictiva, està portant problemes per a petits emprenedors, per al negoci de les terrasses, i estem demanant a Barcelona En Comú que realment ajusti l'ordenança, que faci un canvi."

Expliquen que si algun restaurador ja té llicència i vol fer algun canvi, s’ha d’adaptar a la nova ordenança i això vol dir que haurà de reduir el nombre de taules. “En el cas que tingui sis taules, passaria a tenir-ne quatre”, explica la Maite Fernández, de l’Eix Comercial Nou Barris. Afegeix: “fins i tot a les voreres on no hi ha problemes d’espai”. Reclamen que en aquest districte amb dificultats econòmiques “no es posi pals a les rodes als negocis que poden generar llocs de treball”.

Per la seva banda, el regidor de Ciutadans a l’Ajuntament i regidor del districte de Nou Barris, Santiago Alonso, ha demanat que “es clarifiqui d’una vegada la normativa de les terrasses” i que no s’apliqui la normativa vigent perquè “és molt restrictiva amb Nou Barris, on no hi ha cap problema de convivència entre veïns i terrasses”.