JORDI MARTÍ, precandidat a les primàries del PSC "Des del meu punt de vista la direcció del PSC s'equivoca, s'equivoca reaccionant com reacciona cada vegada que marxa algú, que sembla que aplaudeixin. Al PSC el que li falta és gent. Cada vegada que marxa algú, el que hem de fer és pensar com ens ho fem per tornar-lo a convidar a ell i als que ell representa a tornar a participar d'aquest projecte. El PSC no serà majoritari si no torna a recuperar sensibilitats que avui han marxat del partit." "Quan una administració gasta més del que té, té un problema molt greu. Però quan una administració, amb les necessitats socials que hi ha avui a la ciutat, gasta 140 milions menys, més d'un 5% del pressupost de la ciutat, el problema és molt gruixut. El problema és que no sabem ni on anem ni cap a on anem. I, per tant, simplement es deixen portar per les onades."

“La direcció del PSC s’equivoca reaccionant com reacciona cada vegada que marxa algú, que sembla que aplaudeixin”, ha sentenciat Martí. El precandidat a les primàries a l’alcaldia ha afirmat també que “al PSC el que li falta és gent”, i en vista de la fuga de militants o dirigents històrics, ha instat la direcció a pensar com fer-ho per recuperar-los i tot el que han representat. “El PSC no serà majoritari si no torna a recuperar sensibilitats que avui han marxat del partit”, ha afegit Martí. El líder socialista a l’Ajuntament ha reiterat que, si el partit acaba expulsant els tres diputats crítics del Parlament, abandonarà la cursa de les primàries, tal com va anunciar el primer dia de la precampanya. Tot i això, Martí ha deixat clar que vol seguir servint Barcelona i que espera i desitja que pugui seguir sent des de la militància i el projecte del PSC.

La cursa per a les primàries

Quan falten cinc dies per a l’inici de la campanya electoral de les primàries, Jordi Martí ha presentat aquest dimecres el que serà el seu local de campanya. Està situat al carrer de Ferlandina, 49, al Raval. Martí s’ha definit com un precandidat que ja en la precampanya ha optat per un “to desenfadat, fugint de llocs comuns i les metàfores habituals”. També ha destacat accents del seu discurs que, assegura, no veu en altres precandidats, com ara la resposta a les desigualtats socials, Barcelona com a capital d’estat i la radicalitat democràtica.

Martí ha carregat també contra l’obra de govern de Xavier Trias, a qui ha acusat de no tenir nord i de promoure una ciutat de dues velocitats. El líder socialista a l’Ajuntament ha assegurat que el consistori va tancar l’any 2013 amb un superàvit de 140 milions d’euros. “Quan una administració, amb les necessitats socials que hi ha avui a la ciutat, gasta 140 milions menys, el problema és molt gruixut”, ha dit Martí.