LAIA BONET, candidata a les primàries del PSC "L'única candidatura que avui desperta aquesta energia, aquesta confiança i aquestes ganes de sumar dins i fora és la nostra. Qualsevol opció que passi per fer incompatible el dins amb el fora, el fora amb el dins és una opció que no ajuda a resoldre els problemes del PSC."

“L’única candidatura que avui desperta energia, confiança i ganes de sumar dins i fora és la nostra”

, ha sentenciat Laia Bonet aquest dilluns. Sense anomenar-los directament, la candidata ha volgut així marcar distàncies amb Jaume Collboni i Jordi Martí, els quals veu “incapaços de sumar el dins amb el fora i el fora amb el dins”.

Per Bonet, poder sumar complicitats de dins i de fora del PSC és clau per resoldre els problemes del partit. “Creiem que l’única opció és concentrar l’energia de tothom que vulgui veure un canvi real al PSC al voltant de la nostra candidatura”, ha dit la candidata. Bonet ha descartat cap mena d’aliança amb altres candidatures abans de la primera volta de les primàries, previstes per al 29 de març. “Ajuntar candidatures seria un error conceptual, primer cal escoltar què diuen els ciutadans”, ha declarat.