Josep Pou

L’empresari Josep Bou es perfila com a candidat del PP a Barcelona a les eleccions municipals del 2019. En espera de confirmació oficial del PP, tot apunta que Bou serà el relleu d’Alberto Fernández Díaz, que aquest dilluns va anunciar que no repetirà com a cap de llista després de ser-ho en quatre ocasions des del 2003. Josep Bou, que no és militant del PP, està vinculat al sector flequer i presideix Empresaris de Catalunya, una associació que va néixer el 2014 per alertar de “les conseqüències negatives” de la independència.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”ACTUALITZACIÓ: L’empresari Josep Bou serà el candidat del PP a Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/josep-bou-candidat-pp-eleccions-municipals-2019-barcelona/|||” css=”.vc_custom_1542209456058{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;border-radius: 5px !important;}” el_id=”caixa-negra”][/vc_column][/vc_row]

El PP anunciarà el candidat aquest diumenge

Aquest diumenge està previst que el president del PP, Pablo Casado, visiti Barcelona per anunciar el nom del candidat a les municipals del 26 de maig del 2019. En un esmorzar informatiu, aquest dimarts, el president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, ha evitat revelar el nom del futur cap de llista, però ha confirmat que els populars presentaran candidatura pròpia a Barcelona.

“No ens integrarem a la llista de Manuel Valls”, ha sentenciat Fernández, que creu que l’ex-primer ministre francès té una proposta “més escorada a l’esquerra”, per la qual cosa creu que el PP té “espai polític” a la ciutat. De fet, el president dels populars a Catalunya s’ha mostrat convençut que aconseguiran superar la barrera del 5 % dels vots per obtenir representació a l’Ajuntament. Diverses enquestes pronostiquen que el PP es pot quedar fora del consistori.