Josep Bou rei Felip VI

El president del Grup Municipal del PP a Barcelona, Josep Bou, s’ha compromès a portar el retrat del rei Felip VI a cada ple municipal que se celebri a l’Ajuntament i ha dit que intentarà col·locar-lo. El dirigent popular ha lamentat que l’alcaldessa, Ada Colau, retirés el bust del rei emèrit Joan Carles I de la sala de plens i no col·loqués cap imatge del monarca actual. “No l’abandonaré perquè el rei d’Espanya també és el rei dels catalans, encara que alguns no ho creuen”, ha dit Bou, qui després de les eleccions municipals ja va demanar que la imatge del rei presidís la sala de plens.

Josep Bou ha visitat aquest dijous l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, al Palau de la Cibeles, a la capital espanyola. Després de la reunió, el regidor del PP ha defensat que Madrid i Barcelona “no poden estar d’esquena”, sinó “anar de la mà”. Aquesta relació, segons Bou, s’ha de sustentar en el diàleg per garantir “l’estabilitat política i la seguretat jurídica”.

“Si algun enemic té Barcelona, mai no ho podrà ser Madrid. L‘enemic de Barcelona i Catalunya és el nacionalisme

El líder del PP a Barcelona ha criticat que a l’Ajuntament no es debati sobre la inseguretat o l’habitatge i sí, diu, sobre el llaç groc a la façana del consistori o sobre si l’autor de l’atemptat de la Rambla tenia relació amb el CNI.

Josep Bou (PP) amb José Luís Martínez-Almeida
Foto: @josebouvila