El govern municipal posa pressa a la Generalitat perquè li delegui les competències del Port Olímpic. Després d’una ponència al Parlament sobre el projecte de llei d’ordenació del litoral, la tinenta d’alcalde d’Ecologia i Urbanisme, Janet Sanz, ha apressat el govern català.

Sanz ha advertit que el Port Olímpic és “un espai obsolet que requereix una revisió urbanística com poques” a la ciutat, i ha assegurat que “tenim un projecte per fer-ho”. Ara bé, en paral·lel a això, la tinenta d’alcalde ha assegurat que “necessitem la delegació de competències de la Generalitat” per poder-ho tirar endavant.

Janet Sanz també ha denunciat que “tot i tenir el suport de tots els grups municipals, ha quedat paralitzada” la cessió de competències i ha apressat el govern català a desencallar la situació. “Posteleccions seria lògic que es recuperés”, ha dit Sanz. També ha afegit que l’objectiu és “fer del Port Olímpic un lloc del qual els veïns se sentin orgullosos i que reivindiqui l’àmbit de la restauració”.