Jorge Fernández Díaz ha respost a les informacions publicades avui, segons les quals el president del Govern, Mariano Rajoy, estava al corrent de les converses entre el ministre i Daniel de Alfonso. Fernández Díaz ha assegurat que “el president no ho sabia”, i que li va trucar ahir dimarts després d’un acte de campanya per preguntar-li què havia passat.

El candidat del PPC per Barcelona ha assegurat que els talls de veu que publica el diari Público han estat trets de context, amb intenció “de fer mal” i “de manera esbiaixada”. Fernández ha recordat que l’Oficina Antifrau es va crear arran d’una llei del Parlament de 2008 amb la intenció d’investigar “casos concrets”.

Fernández Díaz ha qualificat de “calúmnia intolerable” les acusacions d’haver conspirat contra CDC i ERC, i ha etzibat que n’hi ha que “els molesta que hi hagi una Oficina Antifrau a Catalunya”. El ministre en funcions també s’ha referit a la petició de dimissió que ha fet el president de la Generalitat, Carles Puigdemont: “No li faré el favor de dimitir”.