collboni colau

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, s’ha reunit aquest dimecres amb l’exalcaldessa i líder de BComú, Ada Colau, en el marc de la ronda de contactes en les primeres setmanes del nou govern municipal. Es tracta de la primera trobada formal entre els dos dirigents després del 28-M. La reunió s’ha fet a l’Ajuntament de Barcelona i arriba pocs dies després de les eleccions generals.

Segons ha explicat el mateix alcalde a les xarxes socials, han tingut l’oportunitat de compartir “una estona de diàleg cordial i constructiu”, en què han comentat diferents qüestions sobre l’estat de la ciutat. La primera trobada de Collboni amb els líders municipals va ser amb Xavier Trias, aquest dilluns. La cita va durar gairebé dues hores i va transcórrer de forma cordial.

Trobada amb Daniel Sirera

Després de Colau, l’alcalde també s’ha vist aquest dimecres al migdia amb el líder municipal del PP, Daniel Sirera. En una piulada Collboni ha destacat que la reunió s’ha fet en un ambient de respecte i que tots dos han intercanviat opinions sobre els reptes de futur de Barcelona. El PP va ser clau en la investidura de Collboni com a alcalde. Sirera va reclamar aquest dimarts una auditoria sobre la gestió de Colau.

Reunió amb Ernest Maragall

Finalment, l’alcalde ha tancat la ronda de contactes amb el líder del Grup Municipal d’ERC, Ernest Maragall. En la trobada, segons ha explicat a les xarxes, han conversat sobre qüestions d’interès per a la ciutadania de Barcelona. Com ja va avançar, Collboni no s’ha reunit amb el president del Grup Municipal de Vox, Gonzalo de Oro-Pulido, just quan també s’ha definit el cartipàs municipal, que també ha exclòs la formació d’ultradreta dels càrrecs institucionals.